Hvor vil du ses?

Du kan ‘komme i avisen’ på mange måder – med en annonce, med en profilside – eller måske med din helt egen avis i avisen? SydfalsterNYT tilbyder flere måder at annoncere på, som passer til dit behov – også når det varierer. Du kan altid få en snak med din konsulent om dit behov, om hvordan din annoncering kan tilpasses, så du rammer dine kunder på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt.

Annoncekonsulenterne giver gerne råd og vejledning, og du kan regne med at få klare svar og en rådgivning, som giver dig størst muligt udbytte af dit annoncebudget. Vi hjælper gerne med layout og grafik til dine annoncer, hvis du ikke bruger reklamebureau. Det foregår helt lokalt i Nykøbing F.

Udover annoncer tilbyder vi også virksomhedsprofiler, hvor der er plads til en annoncedel og en uddybende tekst, som du både kan skrive selv – eller vi kan skrive den for dig. Og så kan du få din helt egen avis.

En annonce er ikke bare en annonce

Annoncer varierer i størrelse – i indhold – og i placering. SydfalsterNYT tilbyder flere løsninger, hvor du kan varierer din annoncering i løbet af året med små og store annoncer – med forskelligt indhold – og med placering det helt rigtige sted – f.eks. i en emnesektion.

SundhedsNYT

Er vores sider om sundhed, motion, kost og andet, som er en del af et godt liv. Her er nyt om bøger, produkter, undersøgelser osv. samt artikler om, hvad der foregår på sundhedsområdet helt lokalt.

MarielystNYT

er vores sommersektion, som kommer hhv. på hele Lolland-Falster og Falster i turistsæsonen, hvor vi beskriver alle de herligheder, som turisterne efterspørger. MarielystNYT uddeles til alle husstande på Falster samt sommerhuse i Marielyst i ugerne 25-33. Se i arkivet for tidligere udgivelser her

Har du mere at fortælle?

Måske har du nyheder, som skal fortælles redaktionelt? Så skal du ikke tale med din annoncekonsulent men henvende dig direkte til redaktionen. Vi sammenkæder ikke annoncering og redaktionelt indhold, så henvend dig, hvis du har en god historie, og den vil få samme journalistiske vurdering i forhold til læserinteresse som alle andre pressemeddelelser – uafhængigt af dit annoncebudget.